Funda in Business Vastgoed Cert Gecertificeerd Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Taxaties

De positie van commercieel onroerend goed is zowel economisch als sociaal steeds belangrijker geworden in de hedendaagse maatschappij.

Taxeren van commercieel onroerend goed heeft in het vakgebied van de makelaardij dan ook een duidelijk eigen prominente positie ingenomen. Een gedegen en goed onderbouwd taxatierapport is een belangrijke tool voor gebruikers, beleggers, overheden en corporaties ten behoeve van financiële verwegingen of strategische beslissingen.

Groenewold Bedrijfsmakelaars staat als Register Taxateur (RT) en Register Makelaar taxateur (RMT) ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (Kamer BV) en de Kamer wonen/MKB van Stichting Vastgoedcert. Door inschrijving in dit register is de kwaliteit van de taxateur gewaarborgd.

Wij zijn dagelijks actief op de commerciële vastgoedmarkt en hierdoor beschikken wij over meer dan voldoende market-evidence om een gedegen en betrouwbaar taxatierapport uit te brengen.

Indien u behoefte heeft aan een taxatierapport van uw commercieel onroerend goed doen wij u graag een vrijblijvende offerte.